person_outline
search

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Майбутнє Херсонщини»

Адреса для листування

73000, Україна, м.Херсон, вул.Тиха,54

Адреса організації

м.Херсон, вул. Московська 9/7, ОфОнОфіс

Електронна адреса організації

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Мобільний телефон

+380505842088

Контактна особа

Ситник Юлія Анатоліївна – голова правління Фонду

Контакти відповідальної особи для звернень: електронна пошта, телефон для звернень громадян, відкритий скайп

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Посилання на власні веб-ресурси, відкритий skype, присутність у соціальних мережах (вказати адресу сайту чи сторінки)

FB: https://m.facebook.com/Majbutne.Kherson/?ref=bookmarks  

FB: https://m.facebook.com/groups/1809828775949009?ref=bookmarks

VK: https://m.vk.com/club119562218

YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCPEmhXhHOTdcafezD4bZp1A

Додаткова інформація, що покаже діяльність Вашої організації:

Статус організації згідно із законодавством

Благодійний фонд

Напрямки роботи організації

Головною метою БО "БФ "Майбутнє Херсонщини" є реалізація своїх цілей та завдань в аспекті соціального розвитку суспільних інтересів, що спрямовані не тільки на краще майбутнє Херсонщини, а й України в цілому. Херсонщина є історично, туристично та стратегічно важливою для держави областю, що має колосальний потенціал розвитку всіх соціально важливих сфер діяльності громадян України.

Основною сферою благодійної діяльності Фонду є гуманітарна:

1) освіта;

3) екологія, охорона довкілля та захист тварин;

5) опіка і піклування, законне представництво та правова допомога;

6) соціальний захист, соціальне забезпечення, соціальні послуги і подолання бідності;

7) культура та мистецтво, охорона культурної спадщини;

8) наука і наукові дослідження;

9) спорт і фізична культура;

10) права людини і громадянина та основоположні свободи;

11) розвиток територіальних громад;

12) розвиток міжнародної співпраці України;

14) сприяння здійсненню державних, регіональних, місцевих та міжнародних програм, спрямованих на поліпшення соціально-економічного становища в Україні, тощо.

Інформація про соціальні ініціативи

БО «БФ «Майбутнє Херсонщини» започаткував два освітні проекти.

Літературний проект «Легенди Херсонщини» має на меті викликати інтерес до нашого регіону, як туристичного осередку України, вивчення та розповсюдження історій та легенд про Херсонщину, патріотичного виховання дітей та молоді в навчальних закладах міста та області. В рамках проекту започаткували  літературний конкурс "Легенди Херсонщини", що проводиться з метою виявлення та підтримки талановитих авторів. Проведено велику роботу по створенню відеоролику, відзнято пейзажі нашого краю, змонтовано короткометражний презентаційний кліп. До конкурсу активно залучаємо дітей, людей з обмеженими можливостями та похилого віку, стимулюємо до написання легенд та вивчення історії краю. В рамках проекту відбулися також розвиваючі заходи, виховного характеру у партнерстві з Херсонською обласною науковою універсальною бібліотекою ім.О.Гончара. Деякі заходи проходили за підтримки Херсонської обласної ради. Мали багато публікацій на новинних порталах (Херсонських, районних та Всеукраїнських), інтерв’ю на Всеукраїнському радіо, відео сюжети на ТРК, робили відео зустріч онлайн за допомогою Hangoots через свій ютуб канал.

Авторський освітній проект «Казки рідного краю. Херсонщини» було частково профінансовано за допомогою конкурсу міні-грантів проекту «Посилення громадянського суспільства у місцевих громадах», проведеного ГО «Нова Генерація» за кошти Національного Фонду розвитку демократії США (NED). Конкурс наша організація виграла на сайті за допомогою громадського голосування. Для реалізації проекту нашою командою було проведено ряд опитувань та семінарів у окремих виховних та навчальних закладах міста й області. В результаті досліджень ми побачили, що дана тематика наразі є дуже актуальною та користується великим попитом. Освітній проект «Казки рідного краю. Херсонщини» включив у себе видання збірки, розробку ілюстрацій, розробку інтелектуальних та творчих завдань, створення мультиплікаційного відео за допомогою пісочної анімації, уроки патріотичного виховання в освітніх закладах, майстер-класи(поліграфічне ілюстрування, основи графіки, випробовування техніки пісочної анімації), виїзні презентації по області, екскурсії для дітей (наприклад,Каховського Будинку інтернатного типу «Радість» Біосферний заповідник «Асканія Нова»). Глибока патріотична ідея проекту - донести до дітей в ігровій формі справжню любов до рідного краю.

Освітній проект «Казки Херсонщини» має свідоцтво про реєстрацію авторського права Державної служби інтелектуальної власності України. Подальший розвиток проекту передбачає залучення  інших обласних центрів України. На даному етапі вже є перші однодумці по створенню проектів «Казки Київщини», «Казки Львівщини», «Казки Франківщини» та «Казки Миколаївщини». Хочемо розвити єдину ідею та розповсюдити по всій Україні.

У жовтні наш Фонд взяв шефство над 21-річним хлопцем з обмеженими фізичними можливостями Андрієм Лещинським, що проживає в Каховському геріатричному пансіонаті. Було проведено благодійний мистецький аукціон для допомоги та розвитку художніх здібностей хлопця. До того ж, було привернуто увагу до цієї проблематики серед населення. 

У жовтні проект Фонду «Казки Херсонщини. Створення вуличного арт-простору» було підтримано та профінансовано Британською Радою та Міською радою.

До співпраці  Фонд залучає меценатів, співпрацює з багатьма організаціями-партнерами.

(0 голосів)
Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
Цей веб-сайт був підготовлений в рамках проекту «Вдосконалення організації надання адміністративних послуг для жителів АР Крим на території Херсонської області» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії, Європейського Союзу та Програми розвитку ООН в Україні. За зміст даного продукту відповідає виключно молодіжна організація “Нова генерація» і він ні в якому разі не може розглядатися як такий, що відображає офіційну позицію Міністерства закордонних справ Данії, Європейського Союзу та Програми розвитку ООН.

 

 

 

 

 

 

Цей веб-сайт був підготовлений в рамках проекту «Вдосконалення організації надання адміністративних послуг для жителів АР Крим на території Херсонської області» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії, Європейського Союзу та Програми розвитку ООН в Україні. За зміст даного продукту відповідає виключно молодіжна організація “Нова генерація» і він ні в якому разі не може розглядатися як такий, що відображає офіційну позицію Міністерства закордонних справ Данії, Європейського Союзу та Програми розвитку ООН.

Скачать премиум шаблон Joomla 3.4.